teisipäev, 13. september 2016

22 - aastane stilist


Kohtusin tänaval 22-aastase naisega. Kõrge säärega valged saapad, erkrohelised liibuvad püksid, valge pikk vihmajakk, mille all punane stiilne (musta mustriga) pluus, mille kolm ülemist nööpi olid avatud. Väga stiiline, silmatorkav ning kena naine. Nii kui teda nägin, ei saanud ma temalt enam pilku ära. Eelkõige just tema atraktiivse välimuse tõttu. Sel hetkel teadsin kohe, et kui ma temaga vestlust ei alusta, jääb ta mind mõnedeks päevadeks kummitama.

Läksin tema juurde. Tutvustasin ennast ning andsin talle teada enda eesmärkidest. Algselt oli ta kahtleval seisukohal. Selgitasin, et teen fotod eelkõige enda huvides, enda privaatsesse kogusse. Olen tavaline harrastusfotograaf. Ning kui saan head fotod, siis tema loal võin mõned fotod ka enda veebilehel avaldada, samas tema soovi korral võin isegi enda poolt mingi summa talle toetusena maksta mida fotograafid tavaliselt ei tee. Nemad küsivad hoopis Sinult tasu, et saaksid Sind fotografeerida. Ta naeratas malbelt, hämmastavalt malbelt ning oli nõus.

Enne fotografeerimist suhtlesin temaga päris pikalt seksuaalsuse ja seksi teemal. Ta ei häbenenud suurt midagi. Suhtluse käigus hämmastas mind eelkõige tema vabameelsus kõigest rääkida ning tema näoilme, millesse suisa kiindusin. Naine oli kahtlemata kaunis. Kuid see, kuidas ta mind vahepeal vaatas, ületas igasugused ootused. Mitte otseselt muiates, sest ta oli tõsine, samas aga mõneti säravate silmadega, kuid siiski ka selge pilguga - vastuoluline, aga ülimalt armas. Igaljuhul oli kogu see komplekt kulda väärt nägemus. Samas suutis ta meie vestluse käigus väga ilmekaid ja mitmekesiseid näoilmeid esile manada. Kohati tundus ta oma näoilmetega isegi vastuoluline, aga kahtlemata mälestusväärselt kaunis naine. Mingil hetkel see vastuolulisus justkui häiris, kuid see üliarmsa näoilme hetk pühkis kõik kahtlused. Tema kehakeel oli sama atraktiivne kui tema riietuski. Sobisid omavahel kokku nagu valatult.

Kuigi mul ei ole eesmärk omaette naist alasti saada, et siis teda fotografeerida, loobus ta suhteliselt lihtsalt oma riietest. Veidi häbenedes oma rindu - olid suhteliselt väikesed. Tal on plaan neid suurendada. Kahju. Sest need väikesed rinnad sobisid ülihästi tema saleda ja pisikese kehaga kokku. Nii ütlesin ka talle. Seletasin, et mulle absoluutselt ei meeldi silikoonrinnad. Hea küll, riiete all võivad nad ju oma eesmärgi täita, kuid sedagi vaid juhul kui suurusega ei ole just üle pingutatud, samas kui suurendatud rinnad paljaks võtta, siis see ei eruta üldse. Aga see on vaid minu arvamus. Andsin mõista, et kui ta plaanibki rindu suurendada, siis ärgu seda ühegi mehe pärast tehku. Kunagi võib veel kahetseda. Kui seda teha, siis ikka vaid enda pärast, kui ta saab sellest enesekindlust ning tunneb end seeläbi rohkem naisena või naiselikumana.

Üllataval kombel ei olnud tal seksi vastu midagi. Tundus üldse selles suhtes vägagi vabameelne olema. Mõningad eelarvamused olid tal siiski olemas ilma ise kogemata. Uskudes vaid sõbrannade sõnu. Kuid kuna ise katsetamine on kõige kroon ning seetõttu suutsime ka need eelarvamused seljatada. See on tegelikult päris huvitav, kuidas mõned siiski õpivad teiste kogemusest, mis siis, et need kogemused ei pruugi ainutõesed olla.

Alguses oli ehk veidi kõhklemist, kuna ei olnud seda täit vabaduse tunnet. Ikkagi kaks täiesti võõrast inimest, kes just äsja olid hakanud omavahel silda rajama. Samas tuleb tõdeda, et ilma alkoholita ja muude lõõgastavate aineteta oli õhkkond siiski üllatavalt vaba. Kompasime teineteise piire ning iga minutiga sulasime ühte. Mida rohkem suutsime teineteisele anda, seda usaldavamaks me teineteise suhtes muutusime.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar